Het proteïne dieet

Afslanken op gezonde en verstandige wijze?
Dat kan met de proteine dieet producten van Predivita!

Afvallen

Snel en gezond afvallen is niet altijd gemakkelijk. Zware sportsessies en strikte diëten werken weliswaar op korte termijn, maar zijn in veel gevallen niet lange tijd vol te houden. Hierdoor stagneert de gewichtsafname en treedt het welbekende jojo-effect op, waarbij de verloren kilo’s vet er al snel weer aan vliegen.

Voor talloze mensen is bovenstaand scenario helaas de keiharde realiteit. Predivita heeft daarom een betere en duurzamere dieetmethode ontwikkeld, die ook nog eens stevig wetenschappelijk is onderbouwd. Zo kunt u direct beginnen met afvallen en bereikt u de resultaten die u altijd al heeft gewenst.

Afvallen met shakes of zonder dieet?

Het is een van de meest gestelde vragen die wij ontvangen: is het mogelijk om af te vallen zonder dieet? Helaas is dit voor de meeste mensen niet mogelijk. Een dieet is de beste manier om gedurende een vast tijdsbestek een lagere calorische inname te realiseren, waardoor u gegarandeerd snel zult afvallen.

Hoewel de term ‘dieet’ vaak een negatieve lading heeft, is dit in feite onterecht. Veel mensen zien een dieet als een moeizaam en langdurig proces waarin alle eetplezier verdwijnt. Dit hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Een goed dieet, eventueel met lekkere shakes, zorgt er juist voor dat u de volledige regie behoudt en dat het afvallen snel en moeiteloos verloopt.

Snel afvallen in een week tijd

De beste resultaten boekt u met het uitermate effectieve Proteïne Dieet van Predivita. Hiermee hebben wij al talloze klanten aan het lichaam van hun dromen geholpen, terwijl het afvallen over het algemeen als zeer eenvoudig wordt ervaren. Het geheim is de hoge hoeveelheid van kwalitatief hoogwaardig eiwit in het dieet, dat een zeer verzadigend effect heeft.

Hierdoor behoudt u gedurende de hele dag een vol gevoel en heeft u zelden tot nooit honger. Zelfs snel afvallen binnen een korte periode zoals 1 week is hierdoor prima mogelijk. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u in korte tijd wilt vermageren om er bijvoorbeeld goed uit te zien op onvergetelijke trouwfoto’s of tijdens een zonnige strandvakantie.

Afvallen op buik: wat is het beste dieetschema?

Een ander voordeel van ons proteïnerijke dieet is het sterke spierbeschermende effect ervan. Spieren zijn namelijk opgebouwd uit eiwit, waardoor een dieet hoog in proteïne op effectieve wijze bijdraagt aan spierbehoud tijdens het afvallen. Zo zult u op de juiste plaatsen vermageren en blijft uw lichaam er slank en atletisch uitzien.

Dit maakt het Proteïne Dieet van Predivita onder meer bij uitstek geschikt wanneer u wilt afvallen op uw buik. Het gewichtsverlies gaat niet ten koste van uw buikspieren, waardoor u na het afvallen kunt rekenen op een strakke buik. Heeft u een vraag over onze afvalmethoden? Bel naar 011 92 21 06 of mail ons via info@predivita.com.

DisclaimerResultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst en verschillen van persoon tot persoon