Het proteïne dieet

Afslanken op gezonde en verstandige wijze?
Dat kan met de proteine dieet producten van Predivita!

Succesverhalen

Heeft u ook een succesverhaal? Laat het ons weten!

Het succes van Natascha uit Hamont-Achel

Mijn verhaal

Ik heb sinds mijn bevalling al heel veel diëten geprobeerd, Maar geen een dieet hielp.
Ik ben een moeilijke afvaller en eet graag lekker, het is ook allemaal zo verleidelijk en zo lekker.. en ik heb een man die ongelooflijk  goed kan koken.

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd kwam ik meer bij dan dat ik afviel!! Daarom ben ik naar de dokter gegaan en wilde graag een operatie laten doen, ze hebben mij toen naar Hasselt gestuurd waar ik drie keer ben geweest voor onderzoek en controle.. Maar de conclusie was dat ik niet dik genoeg was, De laatste dokter die ik zag zei als je 5kg bijkomt  in twee maanden kom je wel in aanmerking en hoef je de onderzoeken niet opnieuw te doen.
Dus ik natuurlijk proberen bij te komen. Wat heel slecht uitdraaide, paar weken later lag ik in het ziekenhuis met een maag en darminfectie.. waar ik erg veel van afgezien heb. De kilo’s die ik bijgekomen was, was dus voor niks.. Ik zag het niet meer zitten!!

Ik dacht ik blijf heel mijn leven DIK en voelde me heel ongelukkig.. maar ik moest het wel aanvaarden er was verder niks mis met mij. Ik was gezond en alles werkte zoals het moest.
Ben gewoon verder gegaan met mijn leven, mijn man houd van mij dik of dun en ik had verder alles wat ik nodig had.
TOT ik kennis maakte met Predivita: er ging een hele nieuwe wereld voor me open.. en dacht ik kan het best eens proberen,
Maar dat was dan wel het laatste dieet wat ik zou doen.. als dit niet werkte moest ik aanvaarden dat ik DIK door het leven zou gaan.

Ik was begonnen in November en de eerste week was zwaar maar daarna ging het gewoon vanzelf, ik viel echt kilo’s af.
Ik kan het gevoel niet beschrijven hoe blij ik was.., ik was echt dolgelukkig ik ben dus ook gewoon doorgegaan en ben nu al bijna 3 maanden verder en ben zo een 18kg afgevallen..
Als ik s’morgens in de spiegel kijk lijkt het wel een droom: ik ben slank.. Alé Bijna!!

Maar ik ben goed bezig, Het is gewoon lekker, Makkelijk en gezond en de service is goed.. de mensen zijn super vriendelijk en als je vragen hebt, kun je er altijd terecht.
Ik voel me nu supergoed in mijn vel.. krijg weer complimentjes, en durf weer meer buitenkomen.
Predivita heeft echt mijn leven veranderd, wat een ander dieet nooit gelukt is.

En dat ZONDER operatie!! Heb het gewoon lekker zelf gedaan.

Zou het gewoon van de daken willen schreeuwen. Ben dolgelukkig en hoop met mijn verhaal ook andere mensen te inspireren Mocht je alles al geprobeerd hebben, en wil je echt afvallen, twijfel dan niet en ga eens een kijkje nemen op www.predivita.be
En ik weet zeker dat het JOU ook gaat lukken
Mvg Natascha

Het succesverhaal van Maarten uit Eersel (Nederland). 

Ik ben nu 5 dagen bezig met dit uitdagende proteine-dieet en ik moet zeggen: dit is geweldig ! Ik wil liefst zo'n 14 kilo kwijt, de eerste 4,5 zijn er nu al vanaf ! Wat een variatie, en de smaak van de producten is uitstekend. Met de repen tussendoor heb je gelukkig ook nog voldoende "bite". Bovendien mag je al in de eerste periode veel groentes onbeperkt eten, dus ik heb nauwelijks last van honger. Verder vind ik de service helemaal goed, snelle levering, altijd klaar voor advies, en de website geeft uitgebreide en aanlokkelijke informatie ! Dan moet dit toch lukken !?

UPDATE:

Zo, na mijn vorige stukje even een update. Na precies 3 weken hoef ik alvast 8,5 kg niet meer mee te slepen ! Echt wel iets om tevreden over te zijn, en het gaat zonder problemen ! Ik doe deze afslankactie in de vorm van 4 maal 2 weken, dus inmiddels geniet ik weer van een stukje vlees of vis 's avonds. Het is best goed vol te houden, zeker als je voor jezelf op een moment begint dat je goed gemotiveerd bent. En dat is zo bij mij, de dingen die ik niet mag hebben kan ik makkelijk links laten liggen; dat komt wel weer een keer denk ik dan maar. Ik ben wel blij met die repen, ze overbruggen de maaltijden heel goed. Ik wil naar zeker 12 kg minder, maar dat gaat beslist lukken ! Vanmorgen het brood met tomaat en peper en zout en een beetje olie gehad, lekker!
Voor wie nog aarzelt: als je écht wilt, gewoon doen dan !

Succes, en slankere groeten van Maarten

 

TWEEDE UPDATE:

Inmiddels ben ik ruim 7 weken verder, ná het einde van mijn dieetperiode van 8 weken. Resultaat: tot op heden maar liefst 19 kilo afgevallen !!
En dát voelt lekker ! Trots gevoel, betere conditie. En toch eet ik nu sinds die 8 weken weer vrij normaal. Ik ben bezig een nieuwe balans te vinden, ook eten en drinken moet per slot van rekening natuurlijk leuk blijven !
Bijvoorbeeld: niet een 2e keer opscheppen, proberen door de week geen alcohol te drinken, geen nagerecht pakken, na een onstuimige dag een dieetdag doen, enzovoorts. Dat zijn zaken die absoluut geen inspanning of opoffering vragen, maar wel effect hebben.
Maar wel veel water blijven drinken, heb ik inmiddels geleerd; dat schijnt je nieuwe gewicht wat makkelijker constant te maken, aldus een deskundige.
En ik ben zelfs gaan sporten, sinds enkele weken kun je me vinden in de bossen op de mountainbike!
Dussss .. alles bij elkaar helemaal TOP, ik ben dik tevreden .... zonder "dik" dan ... :-)

Diverse collega's van me raken besmet door mijn resultaat en enthousiasme, mooi toch ?

Het succesverhaal van Ingmar G. uit Vlissingen.

Zo ben ik 10 kilo afgevallen. Allereerst ben ik begonnen met iedere dag te sporten. Ik loop iedere dag minstens een half uur. Daarnaast heb ik het proteine/eiwit dieet ontdekt als zeer werkzaam. De mens is een gewoontedier, maar hier was ik snel aan gewend omdat het zo gemakkelijk ging. Nu kan ik toch lekkere dingen eten zonder daar direct voor te moeten boeten met meer kilo’s. Natuurlijk is het vermijden van uitjes op langere termijn moelijk, maar met een goede planning lukt dat heel goed.

 

Het succesverhaal van Marion R. uit Nijmegen.

11 kilo eraf met sport en proteine/eiwit dieet. In maart ben ik begonnen met het proteine/eiwit dieet. Ik woog 81 kilo. De eerste week viel ik 4.5 kilo af. Daarna nog eens anderhalf tot twee kilo. In totaal heeft het bij mij net geen 2 maanden geduurd tot ik 11 kilo kwijt was. Terwijl ik aan het dieten was heeft mijn man me voor een jongere en slanke vrouw verlaten, dat was voor mij een zwaar motief om door te zetten. Ik heb natuurlijk daarna extra opgelet niet terug te vallen in mijn oude gewoontes.Ik ben voor het sporten overgestapt naar aerobics.

 

Het succesverhaal van Rudi K. uit Gent.

Doorzetten loont. Door een gecompliceerde beenbreuk moets ik een jaar met krukken lopen en had geen beweging, maar wel een hobby: lekker eten! 2 pizza’s, wel een salade erbij, maar ook dikwijls fritten. In korte tijd woog ik boven de 100 kilo. Toen ik weer kon gaan lopen heb ik mijn leven totaal veranderd. Na twee maanden proteine/eiwit dieet is mijn gewicht langzaam naar beneden gegaan. Nu ik eraan gewend ben zou ik niet anders meer willen. De tijd van het vreten en grote porties is voorbij. Het proteinedieet is voor mij gemakkelijk en als ik echt trek heb neem ik zo’n reep.

 

Het succesverhaal van Liliane G. uit Antwerpen.

Van mollig naar slank. Ik was nog nooit mollig geweest. Ik woog altijd rond de 51 kg, met een lengte van 156 cm. Tot de winter twee jaar geleden. Ik merkte dat ik zwaarder werd, maar ik deed er niets aan. Voor dat ik er erg in had was ik 15 kilo zwaarder. Ik kreeg een zwaar compex en durfde bijna niet in de spiegel te kijken. Al mijn kleding werd te eng. Eind mei dit jaar besloot ik er iets aan te doen en kwam op advies van een sportleraar via een dieetforum uit op het proteine/eiwitdieet. Inmiddels ben ik al 9 kilo kwijt en heb mijn zelfvertrouwen volledig terug. Ik zeg: doen!