Grijze Garnalen met Zeekraal en Predivita Fusilli

Gepubliceerd In: Recepten tijdens en na het Predivita dieet Aangemaakt: 2016-10-11 Hits: 315 Berichten: 0

Grijze Garnalen met Zeekraal en Predivita Fusilli

Moeilijkheidsgraad : makkelijk 
Geschikt voor proteïne dieet fase:  2, 3 en 4 

Ingrediënten: 

1 zakje Predivita Fusilli

100 gram zeekraal

100 gram gepelde grijze garnalen

½ teentje knoflook

1 koffielepel citroensap

1 theelepel bladpeterselie

1 eetlepel olijfolie

Vers gemalen peper

Grijze Garnalen met Zeekraal en Predivita Fusilli

Moeilijkheidsgraad : makkelijk 
Geschikt voor proteïne dieet fase:  2, 3 en 4 

Ingrediënten: 

1 zakje Predivita Fusilli

100 gram zeekraal

100 gram gepelde grijze garnalen

½ teentje knoflook

1 koffielepel citroensap

1 theelepel bladpeterselie

1 eetlepel olijfolie

Vers gemalen peper

Bereidingswijze: 

Spoel de zeekraal grondig onder koud stromend water. Verwijder harde stengels en bruine stukjes. Laat uitlekken. Besprenkel de garnalen met citroensap. Pel het halve teentje knoflook. Knijp ¼ teentje knoflook over de garnalen uit. Kruid met vers gemalen peper. Snij het overgebleven ¼ teentje knoflook in fijne plakjes. Verhit de wok en geit er een halve eetlepel olijfolie in. Roerbak de zeekraal samen met de plakjes knoflook in enkele minuten gaar. Kook de Predivita Fusilli zoals aangegeven. Giet af en schep door de warme zeekraal. Schep de garnalen er ook door en laat even warmen. Breng op smaak met vers gemalen peper en halve eetlepel olijfolie. Snipper de bladpeterselie fijn. Werk het gerecht af met bladpeterselie. Serveer onmiddellijk.

Laat een bericht achter

Captcha