Onze Glutenvrije Proteine Omelet Ui-Bieslook is een lekkere gekruide omelet, die qua smaak een topper is. De samenstelling bevat bovendien waardevolle mineralen en is makkelijk klaar te maken. Je kan ze mengen in een shaker en op een zacht vuurtje gaar laten worden. Verder kan je deze traditionele omelet bereiding ook klaar maken als roerei door te blijven roeren in je pan.

Geschikt vanaf fase 1 van het Predivita dieet

1 doos á 6 zakjes

BEREIDINGSWIJZE:

Bereiding: Voeg aan 120 ml water 25 gram poeder toe en schud/roer tot het poeder volledig is opgelost.

Bak in een pan met anti-aanbaklaag op zacht vuur. Aansluitend consumeren.

 

9201 Gluten vrije ui en bieslookomelette, met veel proteïne en weinig vet.   

 

Proteïne index: 77 %                                                                                                       Droog en fris bewaren.

Ingrediënten (conform EU Regelgeving 1169/2011; 41/2009 en 828/2014):

EI en dooiers(42%) in poedervorm, MELK eiwitten (emulgator: zonnebloem lecithine), uien (12%), natuurlijke smaakstoffen, specerijen en kruiden (bieslook (1,6%), kurkuma, knoflook, peper), zout, anti-klontermiddel: magnesiumcarbonaat.

 

Brennwert/Energetische waarde/Valeur Energetique/Energy                                                               100 g       25 g     %RE/RI/AR/RI/25 g*                                            kJ                                                                                                                                                                 1514         378

Kcal                                                                                                                                                                358          89

Nährwert/Voedingswaarden/Valeur nutritive/Nutritional value

Fette/Vetten/Lipides/Fat                                                                                                                       g)       3,5          0,9

- Davon ges. Fettsäuren/Waarvan verz. vetzuren/Dont acides gras sat./ Of which sat. fatty  acids    g)       1,2          0,3

Kohlenhydrate/Koolhydraten/Glucides/Carbohydrate                                                                          g)     11,0          2,9

- Davon Zucker/Waarvan suikers/Dont sucres/Of which sugars                                                          g)       5.0          1,3

Ballaststoffe/Vezels/Fibres alimentaires/Fibers                                                                                    g)       2,9          0,7

Protein/Proteïne/Protéines/Proteins                                                                                                      g)     68,0        17,0

Salz/Zout/Sel/Salt                                                                                                                                  g)       4,0         1,0

Mineralien/Mineralen/Minéreaux/Minerals                                                                                                                                     

Kalium/ Kalium /Potassium/ Potassium                                                                                              mg)     802         201         10%

Kalzium/Calcium/Calcium/Calcium                                                                                                     mg)     569         142         18%

Phosphor/Fosfor/Phosphore/Phosphorus                                                                                           mg)    378            95         14%

Magnesium/ Magnesium/ Magnésium/ Magnesium                                                                            mg)    237            59         16%  

*% Referenz Einnahme/Referentie inname/Apport de référence/Reference intake  (8400kJ/2000kcal)                                                             

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in: