Het proteïne dieet

Afslanken op gezonde en verstandige wijze?
Dat kan met de proteine dieet producten van Predivita!

Glutenvrij dieet

Zonder gluten afvallen of afslanken.

Heeft u wel eens last gehad van constipatie, buikpijn of andere spijsverteringsstoornissen? Dan is de kans aanwezig dat u last heeft van glutenallergie of coeliakie. Gelukkig hoeft een glutenvrij dieet allesbehalve een straf te zijn. Er zijn namelijk talloze heerlijke recepten zonder gluten waarvan u onbekommerd kunt genieten zonder klachten te ervaren.

Hoewel er steeds meer glutenvrije producten op de markt komen, zijn er in de doorsnee supermarkt nog altijd veel artikelen die gluten bevatten. Dit komt onder meer doordat gluten standaard in de meeste graansoorten zoals tarwe, haver, rogge en gerst aanwezig is. Sterker nog: gluten is wat het deeg in combinatie met water elastischer maakt en beter geschikt om mee te bakken.

Beste dieet bij glutenallergie of coeliakie

Gluten biedt dus zeker voordelen, maar toch is er een toenemend aantal mensen dat last lijkt te hebben van glutenintolerantie. Sommige mensen zijn slechts ietwat gevoelig voor gluten, terwijl anderen serieuze gezondheidsproblemen ervaren na het eten ervan. Voor die laatste groep mensen is een glutenvrij dieet een absolute noodzaak.

Het Gluten Vrije Proteïne Dieet van Predivita is speciaal ontwikkeld voor mensen die klachten ervaren na het consumeren van gluten. Dit kunnen relatief onschuldige klachten zijn zoals jeuk, of ernstiger problemen zoals een darmbeschadiging bij coeliakie. Wat uw symptomen ook zijn: bij het volgen van ons dieetschema zult u zeker verlichting ervaren.

Afvallen met een glutenvrij dieet

Wist u dat een glutenvrij dieet niet alleen een uitermate gezonde dieetvorm is, maar zich ook nog eens bijzonder goed leent om af te vallen? Al vele mensen hebben aansprekende afslankresultaten geboekt met het Gluten Vrije Proteïne Dieet van Predivita. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u wordt verlost van uw glutengerelateerde klachten en bereikt tegelijkertijd een gezonder gewicht.

Ons glutenvrije dieet is net als het Proteïne Dieet gebaseerd op een optimale inname van hoogwaardig eiwit en combineert dit met de allerbeste glutenvrije producten. U kunt rekenen op een snelle gewichtsafname, weinig honger en maximaal behoud van vetvrije spiermassa. En ook niet onbelangrijk: het gewichtsverlies is in veel gevallen blijvend.

De lekkerste glutenvrije recepten

Afvallen met een glutenvrij dieet hoeft dan ook zeker geen zware opgave te zijn. Op onze website vindt u de lekkerste recepten om op een snelle en medisch verantwoorde manier uw doelen te bereiken. En met onze speciale Gluten Vrije Dieet Producten wordt afvallen tijdens moeilijke omstandigheden zoals een coeliakie behandeling een stuk eenvoudiger.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met een glutenvrij dieet? Bekijk dan zeker eens de vele succesverhalen op onze website. U zult al snel merken dat er vele andere mensen zijn met een glutenallergie. Wilt u meer weten over onze producten of vrijblijvend tips voor een glutenvrij dieet ontvangen? Bel ons dan op +32 11 96 21 06 of stuur een mail naar info@predivita.com.

DisclaimerResultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst en verschillen van persoon tot persoon