Het proteïne dieet

Afslanken op gezonde en verstandige wijze?
Dat kan met de proteine dieet producten van Predivita!

Afslanken

Bent u op zoek naar een methode waarmee u op snelle en verantwoorde wijze kunt afslanken? Dan biedt Predivita u alle hulpmiddelen die u nodig heeft. Onze wetenschappelijk onderbouwde benadering zorgt ervoor dat u op een gezonde manier uw streefgewicht behaalt. Zo koppelt u een uitstekende gezondheid aan een slank en stralend uiterlijk.

Succesvol afslanken begint met een goed begrip van de mechanismen die het lichaam gebruikt om vet te verbranden. Wanneer u eenmaal weet wat uw lichaam nodig heeft, is het relatief eenvoudig om het gewicht te bereiken waarvan u al zolang droomt. Bovendien is het daarna ook een stuk gemakkelijker om deze resultaten vast te houden.

Dieet of afslankpillen: wat is beter?

Heeft u afslanken tot nu toe altijd lastig gevonden? U bent zeker niet de enige. Ondanks talloze verschillende diëten en afslankpillen stagneert het gewichtsverlies bij mensen tijdens veel diëten al snel. Bij Predivita hanteren we daarom een bewezen effectieve werkwijze die u niet alleen verzekert van snelle, maar ook van blijvende resultaten.

Zo heeft u onder meer de keuze uit ons Proteïne Dieet en Glutenvrij Dieet. Beide methoden hebben hun eigen specifieke voordelen en het optimale dieet is dan ook afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. In geval van een eventuele glutenintolerantie is een keuze voor het glutenvrije dieet uiteraard sterk aan te bevelen.

Tips voor snel en gezond afslanken

Zowel ons Proteïne Dieet als Glutenvrij Dieet zijn gebaseerd op een aantal belangrijke kernprincipes. Wanneer u overgewicht heeft is het belangrijk om te vermageren, maar zeker niet ten koste van alles. Zo wilt u tijdens een dieetfase weliswaar zoveel mogelijk vet verbranden, maar mag dit niet ten koste gaan van uw vetvrije massa.

Proteïne van hoogwaardige kwaliteit is essentieel om uw lichaam tijdens het afslanken te beschermen tegen spierafbraak. Op onze website vindt u daarom diverse producten die de allerbeste vorm van eiwit bevatten, zodat uw kostbare spiermassa ook in tijden van snel afslanken behouden blijft.

Afslanken op buik en bovenbenen

De meeste mensen, en dan vooral vrouwen, willen met name afslanken op plekken zoals hun buik en bovenbenen. Dit is waar het Proteïne Dieet van Predivita in uitblinkt. Dankzij een lage inname van koolhydraten en calorieën smelt uw vet weg als sneeuw voor de zon, terwijl uw spiermassa door de relatief hoge eiwitinname behouden blijft.

Het resultaat? Een kerngezond lichaam met een strakke buik en slanke benen. Wist u dat proteïne ook nog eens zeer verzadigend is? Hierdoor gaat het diëten u over het algemeen zeer eenvoudig af en heeft u tijdens het afslanken nauwelijks last van een hongergevoel. Meer weten over onze effectieve methoden van afslanken? Mail naar info@predivita.com of bel naar 011 92 21 06.

DisclaimerResultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst en verschillen van persoon tot persoon