Het proteïne dieet

Afslanken op gezonde en verstandige wijze?
Dat kan met de proteine dieet producten van Predivita!

10 kg afvallen

Wanneer u wilt afvallen, gaat het meestal niet om enkele kilo’s. Natuurlijk is 5 kilo verliezen al mooi meegenomen, maar 10 kg afvallen zet pas echt zoden aan de dijk. Helaas worden deze perioden van snel gewichtsverlies vaak opgevolgd door tijden van geleidelijke gewichtstoename. Het is nu eenmaal moeilijk een gezond gewicht te behouden en niet te jojoën!

Gelukkig biedt Predivita nu een oplossing voor dit aloude probleem. Wij bieden u de keuze uit verschillende dieetvormen die 10 kg afvallen niet alleen gemakkelijker, maar vooral duurzamer maken. Zo bent u verzekerd van een blijvend resultaat en een lichaam waarin u zich gezond en fit voelt.

10 kilo verliezen in 1 dag?

Wilt u écht snel gewicht kwijtraken? Dan kan het erg verleidelijk zijn om te kiezen voor een dieetmethode die spectaculaire resultaten belooft. Wanneer het echter te mooi klinkt om waar te zijn, is dit het vaak ook. Natuurlijk is het in theorie mogelijk om 10 kilo te verliezen in 1 dag. Helaas gaat het in dat geval echter niet om vet, maar om vocht dat het lichaam kwijtraakt.

De weg van de geleidelijkheid is vaak een veel effectievere methode om duurzame resultaten te bereiken. Hoe minder snel u gewicht moet verliezen, hoe kleiner het calorietekort dat ui moet hanteren om af te vallen. Een klein calorietekort maakt een dieet veel eenvoudiger lang vol te houden, waardoor u op lange termijn juist meer kilo’s afvalt dan bij een crashdieet.

10 kg afvallen in 3 maanden

Maar wat is nu een realistische termijn om gewicht kwijt te raken? Een makkelijk haalbare doelstelling voor de meeste mensen is bijvoorbeeld om 10 kg af te vallen in 3 maanden tijd. In deze periode van 12 weken verliest u effectief zo’n 0,8 kg vet per week. Dit lijkt misschien weinig, maar besef wel dat uw lichaam in slechts enkele maanden tijd een enorme metamorfose ondergaat.

Het Proteïne Dieet van Predivita heeft al vele mensen geholpen hun doelstellingen te verwezenlijken en is de ideale manier om veel kilo’s te verliezen zonder dat deze er daarna weer aankomen. Het geheim achter de vele succesverhalen van onze klanten is de zorgvuldig uitgestippelde dieetopbouw, waarin kennis over voeding en een hoge eiwitinname een belangrijke rol spelen.

Snel afvallen in korte tijd

De grote hoeveelheid proteïne in de dieetvormen van Predivita zorgt voor maximaal spierbehoud tijdens periodes van snel gewichtsverlies. 10 kg afvallen betekent hierdoor dat u ook daadwerkelijk vet verbrandt en geen spieren verliest, zoals bij veel andere diëten het geval is. Hierdoor is het mogelijk om op een gezonde manier toch zeer snel af te vallen.

Het Proteïne Dieet bestaat uit 4 fasen, waarbij in fase 1 maar liefst 70% van het gewenste afslankdoel wordt bereikt. 10 kilo afvallen in korte tijd was nog nooit eerder zo gemakkelijk! De fasen daarna worden benut om weer geleidelijk toe te werken naar een normaal eetpatroon. Neem voor meer informatie contact op via info@predivita.com of stel uw vraag via 0800-96320.

DisclaimerResultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst en verschillen van persoon tot persoon